Navàs reprèn la campanya que promou les tapes de diferents bars i restaurants

0
126

Després de l’atur de l’any passat a causa de la Covid-19, aquest any torna el Navàs T’apassiona, una campanya que té com a objectiu potenciar els establiments de restauració del municipi, que ens ofereixen tapes i vins. La campanya es farà del 5 al 21 de novembre. Aquest any hi ha vuit bars i restaurants que oferiran vuit tapes acompanyades de vins del Celler Grau i Grau. El preu de la tapa i el vi serà de 4 euros. La imaginació i la creativitat dels i les cuineres han donat propostes originals i llamineres com el muntadet de pa de Cal Vidal amb botifarra de Casa Enfruns de Casserres, d’ou de reig i alls tendres; bomba cruixent de patata i carn acompanyada amb salsa picant, pizza volcà amb mozzarella, peperoni sicilià, salsa barbacoa i orenga, montserratina de botifarra dolça amb poma i formatge tou del Mujal, mini hamburguesa amb ceba caramel·litzada i aroma de tòfona negre tomàquet, mini de fricandó amb maionesa de bolets, bacallà amb samfaina o mongetes amb sípia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here