Sant Vicenç de Castellet destinarà 10.000 euros per subvencionar inversions d’entitats culturals

0
158

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estrena aquesta tardor una nova línia d’ajuts per a les entitats culturals del municipi aprovada en el marc del darrer ple. El consistori destinarà 10.000 euros a subvencionar les inversions de les entitats que hagin hagut de fer front durant tot aquest 2021 o que hagin previst per al primer trimestre del 2022. El teixit cultural podrà optar a aquesta nova línia d’ajudes per cobrir les despeses per a la compra de material informàtic, mobiliari o instruments, per exemple. Estendre les ajudes L’Ajuntament té la intenció de mantenir aquesta línia d’ajuts amb vista als propers anys i ampliar-la a altres entitats, més enllà de l’àmbit cultural. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç valora en positiu poder oferir aquest suport en matèria d’inversions. Últimament, les entitats no han pogut tenir una activitat regular a causa de la situació de pandèmia, però, en canvi, s’han plantejat millores que ara podran quedar cobertes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here