Gent Fent Poble critica la proposta d’ordenances que planteja el govern de Sant Fruitós

0
72

Un ple d’aquest mandat de l’Ajuntament de Sant Fruitós ARXIU El grup municipal de Gent Fent Poble, l’única formació a l’oposició a l’Ajuntament de Sant Fruitós, considera que l’equip de govern tripartit (ERC, PSC i Junts) està fent passes enrere amb la proposta d’ordenances per al 2022 que preveu aprovar aquest dijous per ple. Per a GFP, aquestes ordenances “s’han fet sense criteri i es perd un any més l’oportunitat de fer les coses amb estudis i plantejaments previs i seriosos”. Segons el grup de l’oposició, «el rebut de l’aigua pujarà aquest 2022» i considera establert sense criteri el nou recàrrec del 50% a l’IBI per als immobles aturats: «S’aplica sense saber qui afecta perquè no s’ha fet el padró previ necessari. Un recàrrec pensat pels pisos buits que tenen els bancs, però que a Sant Fruitós afectarà qualsevol veí del poble sense cap marge de maniobra ni avís». Gent Fent Poble també considera que no es fa una adequació de les bonificacions ajustada a l’evolució de la Covid-19: «Hi ha sectors econòmics que perden les bonificacions sense cap estudi de recuperació. Sempre a remolc ia l?espera, sense idees per avançar-se a la recuperació i aplicar propostes incentivadores». També afirmen que el document que Gent Fent Poble va presentar amb 19 propostes per a les ordenances «va ser tornat sense obrir-lo».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here