Sant Fruitós inaugura la nova gespa del camp de futbol

0
92

Inici dels treballs de renovació de la gespa, el juliol passat ARXIU/AJSFB Sant Fruitós inaugurarà aquest diumenge, a les 4 de la tarda, la nova gespa del camp de futbol municipal, alhora que farà la presentació dels equips del FC Fruitosenc i de l’Escola de Futbol. Durant l’acte es retrà homenatge pòstum a Josep Maria Preseguer, que ha estat al capdavant del bar de l’equipament els darrers anys, juntament amb la seva dona Glòria Catot i que va morir el mes d’agost passat. Posteriorment també s’agrairà la tasca realitzada per Lluís Ortega, qui ha estat l’impulsor del futbol 7 al municipi ia la resta de la comarca i ha estat un gran defensor del treball amb els nens al futbol base. Presidirà l’acte l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñan i Claret acompanyada pel regidor d’esports David Ruiz, els presidents del FC Fruitosenc i de l’Escola de Futbol, ​​Josep Planas i David Vila, així com del delegat al Bages , Berguedà i Cerdanya de la Federació Catalana de futbol, ​​Esteve Olivella. L’acte finalitzarà a les sis de la tarda amb el partit que disputarà el primer equip contra el Puig-reig, segon classificat de la categoria ia 3 punts del FC Fruitosenc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here