Sant Vicenç licita les obres de millora del vial d’accés al barri de la Balconada

0
315

Els treballs al vial d’accés al barri de la Balconada protegiran el talús dels despreniments rocosos David Bricollé L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha iniciat els tràmits de la licitació de les obres per a la millora de la urbanització del vial d’accés al barri de la Balconada. Els treballs inclouen el tram de 340 metres comprès entre els carrers del Montcau i Salvador Espriu a la Pujada del ciment, que permetran la protecció del talús dels despreniments rocosos, que es produïen els últims anys. Les obres, amb un pressupost de 475.000 euros, són una de les actuacions destacades del mandat actual que quedaven recollides al Pla d’Actuació Municipal i està previst que comencin abans que s’acabi l’any. Lexecució dels treballs tindrà una durada de quatre mesos. L’actuació al talús de la Balconada permetrà arreglar l’accés per als vianants a tot aquest barri amb una vorera més ampla, on s’instal·larà nou enllumenat, es millorarà la xarxa de telecomunicacions i també s’actuarà per reforçar el subministrament elèctric i les instal·lacions d’aigua. El finançament de les obres anirà a càrrec de lAjuntament de Sant Vicenç de Castellet, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, a través del Pla Únic dObres i Serveis (PUOSC).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here