La Confraria dels Vins torna amb un tast de 15 exemplars de la DO pla de Bages

0
137

Alguns dels vins que es podran tastar Confraria dels Vins La Confraria de Vins del Bages recupera els actes presencials després de la pandèmia amb un tast de 15 vins de la DO de la comarca. L’esdeveniment, que se celebrarà el 25 de novembre, es farà com a “homenatge a tots els cellers de la nostra estimada DO”, expliquen en un comunicat. Habitualment, Confraria de Vins organitza un tast de caves o xampanys per celebrar la proximitat a Nadal, però aquest any preparen un esdeveniment on 15 vins locals seran els protagonistes. Cada celler ha triat el vi que se servirà a La Manufactura del grup TO+, a Palà de Torroella. Aniran acompanyats de 15 plats a càrrec del xef David Garcia. Concretament, se serviran l”Instant de flor’ del celler les Acacias; el ‘Pic’ del celler Solergibert; el ‘Picapoll’ del Celler Fargas-Fargas; el ‘Raw’, del celler el Molí “Collbaix”; el ‘Blanc 1018’ del celler Sanmarti; el ‘Picapoll’ del celler Entrebosc; el ‘Rosat de puntetes’ del celler Sant Miquel d’Oló; el ‘Rosat Aina’ del celler Mas de Sant Iscle; el ‘Mandon’ del Celler Abadal; el ‘Bernat Oller’ del celler Heredad Oller del Mas; el ‘Gratus’ del celler Vins Grau; el ‘Gran caprici’ del celler cooperatiu d’Artés; el ‘Merlot’ del celler cooperatiu de Salelles; ‘la Rasa’ del celler Eixibis i el ‘Clos Colltor’ del Celler Colltor. El període dinscripció finalitza el dilluns 22 de novembre i es realitza a través de la pàgina web de la Confraria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here