Montserrat proposa un cap de setmana de reflexió per a persones agnòstiques

0
368

Les persones agnòstiques tenen la possibilitat de viure, demà i diumenge, dues jornades de reflexió al Monestir de Montserrat. L’hostatgeria del monestir acollirà la quarta trobada per a dones i homes no creients perquè puguin compartir els valors de la vida monàstica. L’activitat està dedicada exclusivament a persones que no estiguin vinculades a l’Església, però que siguin receptives a allò que se’ls pugui oferir, que donin importància als valors sense sentir-se creients. Una de les activitats principals és la vetlla de silenci, que tindrà lloc demà a la nit. «El silenci és un valor universal, que s?està perdent i hem de recuperar, perquè té un valor terapèutic per a tots», afirma el germà Vicenç Santamaria. Entre les activitats previstes també hi ha una caminada per la muntanya, l’assistència a una pregària de la comunitat de monjos i compartir una tarda de diàleg sobre els valors de la vida monàstica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here