Sant Fruitós acull una trobada d’accions de memòria per combatre el feixisme

0
74

Una de les activitats de la trobada celebrada a Sant Fruitós | AJSFB Sant Fruitós ha estat la seu de la trobada anual d’Ajuntaments de la xarxa de memòria i prevenció del feixisme Mai més. La trobada està impulsada per l’associació Amical de Mauthausen i altres camps. La cinquantena d’assistents va poder compartir experiències i projectes i intercanviar propostes a l’àmbit de memòria democràtica. Tècnics i polítics dels Ajuntaments adherits van assistir a una ponència sobre una iniciativa que es duu a terme a França, i Amical de Mauthausen va explicar les bases de dades de recerca. Per part dels diferents Ajuntaments, Sant Fruitós ha presentat el projecte de memòria oral i el documental sobre la guerra i la postguerra al municipi “Aquella guerra que va haver-hi”, que s’estrenarà el proper 19 de novembre al Teatre Casal Cultural.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here