Els Castellers de Santpedor descarreguen tres construccions de 6 per primera vegada des de la represa

0
83

Un dels castells aixecats diumenge per la colla santpedorenca CASTELLER DE SANTPEDOR Els Castellers de Santpedor han actuat aquest cap de setmana a la Plaça Gran Un d’octubre de la seva població, en què suposava el retorn del grup a aquest espai des que la seva activitat es va veure trastocada (com la de tots els grups castellers) per les restriccions per la pandèmia del coronavirus. Al seu costat també van actuar el grup fillol dels santpedorencs: els Castellers de Vacarisses. Les dues colles van entrar a la plaça amb un pilar caminat. Als de Vacarisses, però, els va acabar fent llenya. A primer ronda, els de la camisa daurada van descarregar un 3 de 6, a segona un 4 de 6 i van rematar l’actuació amb un 3 de 6 amb el pilar. La cirereta va ser un pilar de 4 aixecat per sota. El cap de grup Jordi Prat va valorar positivament l’actuació i la resposta del poble. “Hem vist avui que el poble volia veure castells. Veure la plaça gairebé plena demostra que no importa l’alçada, importa el que”, va destacar en referència a la tornada a plaça.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here