L’Ajuntament de Sant Fruitós adquireix un pis per destinar-lo a lloguer social

0
61

Àdria Mazcuñan i Claret, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages i Maiza Grazielle Farias, representant de Global Pantelaria SA AJSFB L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha comprat un pis amb l’objectiu de destinar-lo a lloguer social. L’habitatge ha estat adquirit per un import de 66.000 euros i ha estat possible gràcies al dret de tempteig i retracte. La intenció del consistori, segons han precisat fonts municipals, és destinar aquest pis a aquelles famílies que en necessitin l’ús, com a conseqüència d’un desnonament o per altres necessitats socials. L’habitatge es gestionarà mitjançant un lloguer social que anirà en funció de la renda que puguin assumir els llogaters. L’habitatge disposa de dues habitacions, cuina, menjador i un bany i es podrà posar a disposició de les persones que ho necessitin, de manera imminent, ja que es troba en molt bon estat de conservació. Aquest immoble, situat a l’avinguda de Joan Sanmartí, s’ha comprat a una gran forquilla per l’import abans esmentat de 66.000 euros a través d’una operació del dret de tempteig i retracte, que és la preferència que tenen els consistoris per comprar un bé immoble abans que la propietat ho ofereixi a un tercer. Aquest és el primer habitatge social que ha adquirit el consistori, però ja es treballa per ampliar el parc d’habitatge social al municipi per poder oferir un lloguer social a aquells veïns i veïnes que el puguin necessitar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here