Renfe oferirà un servei alternatiu per carretera entre Manresa i Terrassa per unes obres aquest cap de setmana

0
100

El trajecte entre Manresa i Terrassa s’haurà de fer per carretera ARXIU | MIREIA ARSO Les obres de millora de l’accessibilitat que Renfe està duent a terme al baixador de Vacarisses-Torreblanca, obligaran a interrompre la circulació ferroviària entre Terrassa i Manresa en aquest punt el cap de setmana vinent, 13 i 14 de novembre. Aquesta incidència tindrà afectació a les línies R4 i R12 de Rodalies, per la qual cosa s’oferirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Terrassa i Manresa. Així doncs, quant a la línia R4, es mantindrà el servei de tren entre Sant Vicenç de Calders i Terrassa, però serà per carretera entre Terrassa i Manresa, i el mateix passarà amb el R12, que s’haurà de fer per carretera el tram entre Terrassa i Manresa, mentres que es mantindrà el servei ferroviari entre Hospitalet i Terrassa i entre Manresa i Lleida. Els clients poden consultar tota la informació a les webs de www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com, app’s de Rodalies de Catalunya i Renfe Rodalies i al telèfon d’informació 900 41 00 41. Millores a Vacarisses-Torreblanca Renfe va iniciar les obres de millora d’accessibilitat de l’estació de Vacarisses-Torreblanca, així com en la renovació i la modernització dels equipaments de l’estació el mes de juliol passat, amb una inversió de 2,4 milions d’euros. Els treballs principals contemplen la construcció d’un pas elevat que connectarà les dues andanes de l’estació, la instal·lació d’ascensors per garantir la mobilitat dels clients, un recruixit i prolongació de l’alçada de les andanes per arribar als 68 centímetres sobre la cota del carril il´ampliació a 200 metres per facilitar l´estacionament de trens en doble composició, i una nova zona d´aparcament i condicionament de l´existent. Els treballs també contemplen la instal·lació de noves marquesines, el tancament perimetral de l’estació, la instal·lació de màquines autovenda, validadores de bitllets, així com nous teleindicadors i la millora en matèria d’eficiència energètica canviant per llum amb tecnologia LED. Coincidint amb aquestes actuacions, també es fa la instal·lació de nous sistemes d’informació i atenció al client. Aquests equipaments consisteixen en teleindicadors LED a cadascuna de les andanes amb missatges de les properes parades que realitza, així com del temps estimat d’arribada. A més, també s’instal·larà una pantalla amb informació en temps real de les properes circulacions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here