Sant Fruitós inaugura la nova gespa del camp d’esports municipal

0
116

Moment del tall de cinta inaugural AJSFB L’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Adria Mazcuñan, va ser l’encarregada de tallar la cinta inaugural de la nova gespa del camp de futbol municipal, en una emotiva jornada que es va celebrar aquest diumenge, en què el FC Fruitosenc i l’Escola de Futbol van presentar els 250 jugadors i jugadores, des de la base fins als veterans, dels 21 equips que juguen en aquest equipament. Aquest any cal destacar la recuperació de la presència femenina sobre el camp de joc, amb un nou equip aleví femení. Durant l’acte també s’ha fet un homenatge pòstum a Josep Maria Preseguer que va estar al capdavant del bar de l’equipament els darrers anys i que va morir el mes d’agost passat. La seva dona va rebre el reconeixement de tots els presents. L’impulsor del futbol 7 al municipi, ia la resta de la comarca, Lluís Ortega, també va rebre un reconeixement per la tasca duta a terme durant la seva trajectòria. Va sortir al camp acompanyat pels seus tres néts. Al torn dels parlaments van prendre la paraula el regidor d’Esports, David Ruiz, els presidents del FC Fruitosenc i de l’Escola de Futbol, ​​Josep Planas i David Vila, i el delegat al Bages, Berguedà i Cerdanya de la Federació Catalana de futbol, ​​Esteve Olivella. Aquesta jornada inaugural va acabar amb la disputa del partit entre el primer equip de l?entitat davant el Puig-reig, que va finalitzar amb un resultat de 0-4.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here