Una família de Callús protagonitza el nou capítol de “Persona Infiltrada” aquest dijous

0
137

El periodista Carlos Costa a Callús a la nova entrega de ‘Persona infiltrada’ Persona infiltrada Una família de Callús protagonitzarà aquest dijous el nou capítol de Persona infiltrada, el programa de TV3 presentat per Marta Torné en què un famós ha d’endevinar la identitat de la persona infiltrada al si d’un nucli familiar. El periodista Carles Costa serà el famós convidat a passar dotze hores amb els callusencs i amb qui competirà per aconseguir els 5.000 euros de premi que hi ha en joc. La propera família serà molt creïble, però tant com per tornar boig a @carlescosta_? Dijous ho descobrirem! #PersonaInfiltradaTV3 pic.twitter.com/iib4TGpvxo— Persona infiltrada TV3 (@InfiltradaTV3) 9 de novembre de 2021 Després de l’enregistrament del programa, Costa ha assegurat a través del seu perfil de Twitter que la família de Callús “va jugar de cinema”. I és que un dels clips promocionals que el programa ja ha compartit a les xarxes socials el presenta com un dels més seductors de la tercera temporada. Els titulars de l’episodi parlen de roba interior provocadora, joguines eròtiques de talla gran, fotografies i jocs de seducció a la distància curta. Aquesta setmana tindrem un programa que donarà a molts titulars, amb el gran @carlescosta_ i una família molt seductora. Dijous, el clímax. No us ho perdeu! #PersonaInfiltradaTV3 pic.twitter.com/L97YfBLDoG— Persona infiltrada TV3 (@InfiltradaTV3) 8 de novembre de 2021 El periodista assegura haver patit molt per intentar esbrinar qui és la persona infiltrada en aquesta peculiar família del municipi bagenc. “Però jo també vaig ser molt fort fins al final” ha garantit en una publicació a Twitter que finalitza amb la pregunta que té tots els seguidors del programa intrigats: ¿Hi haurà encertat l’infiltrat? El programa, una barreja d’intriga, xou i concurs en què les famílies mai no són el que semblen, es retransmetrà aquest dijous a TV3 a les 22.45 hores. Durant l’emissió del programa, els espectadors també podran jugar des de casa, mitjançant l’aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here