Cardona té un pla d’ajuts per a habitatges de gent gran i amb diversitat funcional

0
336

Entrada al nucli urbà de Cardona | ARXIU/MIREIA ARSO Cardona té obertes fins aquesta setmana noves ajudes per a l’arranjament d’habitatges de gent gran i persones amb diversitat funcional. Les subvencions s’atorgaran en forma de millores i ajuts tècnics en obres a realitzar als domicilis dels beneficiaris. L’import mitjà per intervenció no pot excedir els 2.100 euros. Entre altres requisits, lhabitatge objecte de les actuacions ha de ser el domicili habitual de la persona beneficiària i on estigui empadronat. El termini de presentació finalitza aquest divendres a les 2 del vespre. El programa té la finalitat de promoure l‟autonomia personal d‟aquestes persones, garantint les condicions d‟accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat o eficiència energètica mínima dels habitatges objecte de les intervencions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here