El tram de Renfe entre Manresa i Terrassa es cobrirà amb bus el proper cap de setmana

0
91

Les obres de millora de l’accessibilitat que Renfe està duent a terme al baixador de Vacarisses-Torreblanca obligaran a interrompre la circulació ferroviària entre Terrassa i Manresa en aquest punt aquest cap de setmana vinent, 13 i 14 de novembre. Aquesta incidència tindrà afectació a les línies R4 i R12 de Rodalies, per la qual cosa s’oferirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Terrassa i Manresa. Així doncs, quant a la línia R4, es mantindrà el servei de tren entre Sant Vicenç de Calders i Terrassa, però serà per carretera entre Terrassa i Manresa, i passarà el mateix amb l’R12, que s’haurà de fer per carretera el tram entre Terrassa i Manresa, mentres que es mantindrà el servei ferroviari entre Hospitalet i Terrassa i entre Manresa i Lleida. Renfe va iniciar les obres de millora d’accessibilitat de l’estació de Vacarisses-Torreblanca, així com en la renovació i la modernització dels equipaments de l’estació el mes de juliol passat, amb una inversió de 2,4 milions d’euros. Els principals treballs contemplen la construcció d’un pas elevat que connectarà les dues andanes, i una recreguda i prolongació de l’alçada de les andanes i una nova zona d’aparcament i condicionament de l’existent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here