La campanya per prevenir la violència sexual a l’oci nocturn estrena una cançó

0
74

El Consell Comarcal del Bages ultima els detalls d’una nova cançó-manifest anomenada Estima la nit que servirà per donar un impuls a la campanya comarcal de prevenció de la violència sexual en el context de l’oci nocturn Estima la noche . La iniciativa estrenarà una cançó de l’artista egarenca Mabel Flores que es pretén que es converteixi en una cançó emblema als actes i festes d’oci nocturn que es programin a la comarca a partir d’ara. La consellera de l’Àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages, Àdria Mazcuñán i Claret, explica que volem que sigui la cançó inicial que soni a tots els concerts que es facin a la comarca perquè la gent la reconegui i se la faci seva». La cançó-manifest es presentarà públicament en el marc dels actes del 25 de novembre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here