Súria millorarà les instal·lacions i l’entorn de quatre parcs infantils del municipi

0
85

Imatge actual del parc infantil del Parc Municipal Macary i Viader AJUNTAMENT DE SÚRIA Súria condicionarà les instal·lacions de quatre parcs infantils del municipi i els seus entorns ubicats tant al centre urbà com a diferents barris de la vila. L’Ajuntament ja ha tret les obres a licitació, que consistiran en la instal·lació de nous jocs infantils i el condicionament dels espais per garantir l’accessibilitat i la plena seguretat dels nens. Un cop comencin, l’execució està previst que s’allargui uns quatre mesos. Els parcs infantils inclosos en aquest projecte són els de la plaça de Sant Joan, Parc Municipal Macary i Viader, i els dels barris de Joncarets i Salipota (banda sud del carrer Pompeu Fabra). El pressupost previst de les obres és de 208.753 euros. Cadascun d’aquests parcs comptarà amb nous jocs infantils que substituiran els actuals, d’acord amb les possibilitats que ofereix la superfície disponible. Aquests nous elements dels parcs infantils disposaran duna placa informativa sobre ledat òptima dutilització i les mesures de prevenció i seguretat per a la seva utilització. Aquest projecte de millora ha estat coordinat pels serveis tècnics de làrea municipal durbanisme, tenint en compte especialment la situació general dels parcs i les necessitats de renovació existents. Els parcs infantils dels barris de Joncarets i Salipota es renoven a petició de les associacions de veïns respectives, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. Tot això s’afegirà a les millores que s’han fet els darrers anys en parcs d’altres barris de la vila, també dins dels pressupostos participatius.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here