Súria fa avui i demà un tast de la Fira Medieval, suspesa per segon any per la còvida

0
82

El Poble Vell de Súria acull avui i demà el que ha anomenat un Tast de Fira Medieval, amb actes estàtics, una cercavila i una gimcana pels carrers del nucli antic. Aquest programa substitueix la Fira Medieval d’Oficis d’aquest any, suspesa per segon any consecutiu a causa de les dificultats generades per la covid. Tots els actes tindran lloc a l’Era del Castell, amb el públic assegut i portant mascareta. Aquest tast de Fira Medieval tindrà lloc sense parades, tallers, ni artesans, però l’objectiu és que el certamen recuperi el proper any la seva plena normalitat. Entre les activitats hi ha contacontes, l’espectacle Mirant la lluna i danses jueves, a càrrec de Jueus de l’Aixada, titelles, l’actuació de la coral Sòrissons de l’Escola Municipal de Música, de l’Aliació Infantil de Bastoners de l’Agrupació Sardanista, el ball de cascavells dels Trabucaires del Tro Gros i una cercavila dels Geganters i Grallers del Poble Vell des de la plaça de Clavé fins a l’Era del Castell.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here