El bagenc Jordi Pessarrodona serà vicepresident de l’Assemblea de Representants del Consell per la República

0
87

Els cinc membres de la mesa del Parlament de l’Assemblea de Representants del Consell amb la presidenta Ona Curto al mig i el vicepresident, Jordi Pessarodona amb ACN El bagenc Jordi Pessarodona serà vicepresident de l’Assemblea de representants del Consell de la República. Ha quedat darrere d’Ona Curtó, que ocuparà la presidència i Maria Costa, que ocuparà l’altra vicepresidència. Els membres de l’assemblea també han votat les dues secretaries, que han estat per Joan Puig i Assumpció Lailla. Després de les votacions dels càrrecs del Parlament, es van aprovar les comissions de feina. Tot plegat en un ple en què han participat els membres de l’assemblea i que ha comptat amb la presència, entre d’altres, de Carles Puigdemont, Toni Comín o Laura Borràs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here