Desmantellen una plantació de marihuana a una masia de Sant Mateu de Bages

0
112

Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil de Manresa han detingut aquest dilluns cinc homes, d’entre 20 i 29 anys, de nacionalitat albanesa relacionats amb una plantació de marihuana situada a una masia del municipi de Sant Mateu de Bages. Se’ls acusa d’un presumpte delicte contra la salut pública i la defraudació de fluid elèctric. Durant el registre, que s’ha dut a terme dilluns a la matinada, els dos cossos han detingut cinc persones que eren a l’interior de la masia, s’han localitzat 2.992 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i 20,7 quilos de cabdells de marihuana. A l’interior de l’espai els agents han comprovat com existia una instal·lació amb tota mena d’aparells per afavorir el creixement ràpid de les plantes i aconseguir una producció de forma continuada. Els detinguts passaran a disposició judicial les pròximes hores. Una investigació conjunta El desmantellament i les detencions són el resultat d’una investigació oberta el mes de setembre passat per part dels Mossos d’Esquadra, quan van tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana a una masia del municipi de Sant Mateo de Bages. Després de diverses indagacions, els investigadors dels Mossos d’Esquadra van poder comprovar que de l’interior de la masia es desprenia una forta olor de marihuana i van detectar que al lloc hi havia una escomesa il·legal del subministrament elèctric. Durant el transcurs de la investigació, els agents van comprovar que a la Guàrdia Civil també feia indagacions sobre la mateixa masia, per la qual cosa els dos cossos van decidir continuar la investigació conjuntament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here