El Tast de Fira Medieval reviu l’esperit del certamen al Poble Vell de Súria

0
121

15 Tast de Fira Medieval de Súria 2021. Ajuntament de Súria Ajuntament de Súria La celebració del Tast de Fira Medieval ha tornat l’esperit del certamen al Poble Vell de Súria durant aquest cap de setmana, amb actuacions, espectacles, contacontes, tallers , animació infantil i altres activitats. El programa d’actes s’ha acabat aquest diumenge 14 de novembre a la nit amb un espectacle de música i foc del grup Sübitus i la presentació d’un vídeo amb imatges de les darreres edicions del certamen. L’objectiu d’aquest Tast era mantenir viu l’ambient de la Fira Medieval d’Oficis, que ha hagut de ser suspesa per segon any consecutiu a causa de les dificultats generades per la covid, especialment durant els mesos en què habitualment es desenvolupen els preparatius per al seu organització. El Tast de Fira Medieval ha comptat amb la participació de l’Agrupació Sardanista, Agrupament Escolta i Guia Joan Ros, Casal de la Dona, Coral Sòrissons de l’Escola Municipal de Música, Gegants i Grallers del Poble Vell, Societat Coral La Llanterna, Trabucaires del Tro Gros i Jueus de l’Aixada. El programa d‟actes s‟ha completat amb l‟esmentada actuació del grup Sübitus i del titellaire Lluís Bosch. La majoria d’actuacions han tingut lloc a l’Era del Castell, amb el públic assegut i amb màscara. Coincidint amb el desenvolupament del Tast de Fira Medieval, s’han obert al públic el Centre d’Interpretació del Castell i l’Església del Roser. L´organització del Tast ha estat coordinada per l´àrea municipal de Turisme. L’Ajuntament de Súria expressa el seu agraïment a totes les persones i entitats que han fet possible aquest Tast de Fira Medieval, i reitera el seu compromís a recuperar el proper any la Fira Medieval d’Oficis a la seva plenitud si la situació sanitària es manté en una situació de normalitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here