Súria remodelarà el passeig darrere de la plaça de Sant Joan i arreglarà la font

0
96

Una imatge de la font i el passeig del darrere de la plaça que es vol remodelar | MIREIA ARSO Súria remodelarà tot l’espai de passeig de la plaça de Sant Joan al tram entre aproximadament l’estació d’autobusos i l’entrada a les piscines. Es tracta d’una àrea d’esbarjo molt freqüentada i actualment molt malmesa per l’erosió que provoquen els grans plataners existents, de manera que es vol arreglar tota la superfície i s’aprofitarà per renovar el mobiliari i la jardineria. L’Ajuntament ja ha licitat les feines per un import de prop de 78.000 euros, que podrien començar passat Reis perquè el passeig pugui estar del tot renovat cap a la primavera, segons ha apuntat el regidor d’Urbanisme, Miquel Àngel Montanyà. Així mateix, els serveis tècnics estudien la manera de tornar a posar en marxa la font «encara que sigui amb una actuació de mínims» per fer circular l’aigua per les cataractes, que ja fa uns mesos que està parada després d’una inundació que malmetrà la sala de màquines, el sistema elèctric i la caldereria que hi ha sota el got. L’actuació en superfície al passeig preveu canviar el paviment dur per un tou mitjançant la substitució de les rajoles actuals per sauló. També es renovarà part del mobiliari, especialment bancs, que s’havien fet malbé amb el pas del temps. Millores al parc Paral·lelament, l’Ajuntament treballa en un altre projecte de renovació de parcs infantils, entre els quals s’hi inclou el de la plaça de Sant Joan, on es preveu un arranjament dels dos laterals de la font, ara de terra o amb gespa en mal estat, mitjançant gespa artificial, mentres que s’ampliaran els jocs infantils del parc i es posaran taules de pícnic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here