Sant Fruitós programa tallers sobre reciclatge i reutilització per a nens i joves

0
131

Sant Fruitós de Bages participarà del 20 al 28 de novembre a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que aquest any vol promoure accions per canviar els hàbits de consum i producció actuals i apel·lar a la prevenció de residus. Per fomentar aquest canvi, al municipi s’han programat diferents propostes adreçades principalment a nens i joves. La primera de les accions serà un taller de construcció i decoració de llibreries mòbils. Aquesta iniciativa consistirà en la fabricació de prestatgeries de fusta a partir de palets reutilitzats. Aquest taller és recomanat per a joves a partir de 14 anys i es realitzarà al Nexo Espai de Cultura els dies 20 i 27 de novembre de 4 a 7 de la tarda. Per participar cal inscriure’s prèviament al Nexe Espai Jove. La segona proposta consistirà en un taller de prevenció de residus, adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys, on s’aprendrà a construir una figura nadalenca a partir de fusta reutilitzada. Aquesta proposta es farà el dissabte 27 de novembre a la biblioteca municipal, en doble sessió, a les 10 del matí ia les 12 del migdia. Les persones que estiguin interessades a prendre part en aquesta iniciativa s’han d’inscriure prèviament, fins al 23 de novembre, a la biblioteca de manera presencial. Aquesta inscripció també es pot fer per telèfon o per correu electrònic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here