Cardona s’apunta a les rutes amb misteri per donar a conèixer el patrimoni local

0
141

Pere Marsinyach i Núria Gas, a la dreta, creadors de la proposta ARXIU PARTICULAR Cardona disposarà properament d?una nova proposta al més pur estil scape room per donar a conèixer el seu patrimoni. Es tracta del VisitEscape, una aplicació per a mòbils disponible per a iOS i Android, que ofereix una nova manera de visitar llocs turístics emblemàtics mentre es resol un misteri. La informació es basa en les curiositats més sorprenents de cadascun dels llocs disponibles, que mitjançant una veu interactiva es posa a prova l’usuari. El disseny és del cardoní Pere Marsinyach, i de Núria Gas, de l’Aldea, que ja n’han creat d’altres, i es presentarà oficialment dijous, 25 de novembre, a les 8:30 de la tarda al Centre Cardona Medieval . Cada VisitEscape és una guia d’àudio que dura al voltant d’una hora i mitja, on l’usuari ha d’investigar un misteri mentre aprèn del lloc visitant, superant proves i buscant les pistes clau. L’APP compta amb una ruta per conèixer la història de Cardona, on el punt d’inici és al pàrquing del Castell. La descàrrega de l’aplicatiu és gratuïta, on es poden escoltar els tres primers capítols de l’experiència, ia partir d’aquí s’ha de fer un únic pagament de 4,99 euros per a tota l’experiència. A més, inclou l’entrada a la col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona. Aquest projecte compta amb el suport de lAjuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i lAgència Catalana de Patrimoni Cultural.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here