L’Ajuntament de Santpedor obre una borsa d’artistes per fomentar el talent local

0
139

Santpedor ha posat en marxa una borsa per aglutinar els artistes de totes les disciplines residents al municipi i fomentar així el talent del poble i ser un recurs que permeti teixir relacions que fomentin la col·laboració en el món cultural com la cocreació, la producció, la comunicació o compartir espais, entre d’altres. La iniciativa, impulsada des de la regidoria de Cultura, pretén ser un catàleg d’artistes locals per donar-los a conèixer, promocionar-los i que es converteixin en un recurs per a iniciatives culturals que s’impulsin a Santpedor o altres municipis. Les persones interessades es poden inscriure a través del web municipal i allà mateix es podran veure les diferents propostes que vagin arribant per formar part de la borsa. El regidor de Cultura, Agustí Comas, explica que “a Santpedor hi ha un potencial cultural molt ric i aquesta iniciativa pretén donar-lo a conèixer i potenciar la cultura local i la relació entre artistes del poble”. Les persones interessades a formar part de la borsa es poden inscriure a través d’un formulari a la mateixa pàgina web de l’Ajuntament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here