Sallent acull una exposició sobre l’ús i l’abús de l’aigua

0
151

Una imatge de la mostra, que es pot veure a la Fàbrica Vella | AGBAR Sallent acull l’exposició Operació Aigua d’Agbar, companyia que gestiona el servei al municipi, amb el suport de l’Ajuntament de Sallent, per conscienciar la ciutadania sobre la situació actual i futura de la disponibilitat d’aigua. L’exposició es pot visitar des d’avui fins al 30 de novembre a l’Espai Cultural Fàbrica Vella. Està adreçada al públic general, però especialment al familiar i escolar. La mostra explica els usos i els abusos que fem d’aquest recurs i l’impacte que les nostres accions tenen al medi natural. Com a dades destacades, es mostra que més de 800 milions de persones a tot el món no disposen daigua potable. També es visualitza que més de 4.000 milions de persones no tenen accés a lavabos i un 80% de les aigües residuals es llencen als rius i al mar sense tractar, cosa que provoca la contaminació de les aigües.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here