Santpedor programa quatre jornades d’actes per commemorar el 25-N

0
104

L’Ajuntament de Santpedor proposa quatre jornades amb actes per visibilitzar la lluita contra la violència masclista, coincidint amb el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. La campanya del 25N porta el lema «L’amor no t’ha de prendre la vida» i està impulsada des del Consell Comarcal del Bages. El tret de sortida serà la cantada que oferiran els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Santpedor, dimarts que ve 23 a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Gran U d’Octubre. Tot seguit es podrà veure el microteatre Temps d’espera, interpretat per Judit Saula i Anabel Totusaus. El 25 de novembre, el 2/4 de 8 de la tarda es farà l’acte institucional amb la lectura del manifest i, posteriorment, els assistents podran participar en una performance reivindicativa amb l’actuació de percussió dels Batukd’Or i la col·laboració del Lokal de la Vila. El diumenge 28 de novembre s’ha programat l’actuació teatral Només una vegada amb la companyia ACR Fals i un debat a càrrec del SIAD del Consell del Bages. El dilluns 29 de novembre els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut d’Auro participaran en un taller per reflexionar sobre les relacions titulat Amor patriarcal, revisant els nostres vincles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here