Gent fent Poble reclama la reobertura de l’Esplai de la gent gran de Sant Fruitós

0
118

El grup municipal Gent fent Poble de Sant Fruitós ha requerit a l’equip de govern local (ERC, Junts i PSC) que es reobri l’esbarjo de les persones grans del municipi, que va quedar inactiu com a conseqüència de les mesures de prevenció per la covid. Aquesta formació, que és a l’oposició a l’Ajuntament, exposa en un comunicat que ja són diversos els municipis que “després dels moments durs de la pandèmia” han reobert els seus esplais i casals de la gent gran, però que en el cas de Sant Fruitós continua inactiu. Gent fent Poble argumenta que «la nostra gent gran ha de tornar al màxim a la normalitat en les seves activitats i en les relacions socials i no pot ser que l’equipament de l’Esplai segueixi tancat». En aquest sentit, reitera que “no hi ha excuses que valguin. L’Esplai ha estat tancat per força durant molts mesos, però com han fet altres pobles de l’entorn, al setembre ja han obert portes i, amb les garanties sanitàries necessàries, s’estan desenvolupant activitats i trobades». D’altra banda, Gent fent Poble també manifesta que quan van ser al govern «es va preveure i es va treballar a l’estudi per ampliar l’actual Esplai fins gairebé doblar la seva superfície», i es demana «on ha quedat tot això? Quin interès hi ha per millorar les condicions de l’Esplai? Potser es maquillarà amb cadires noves i una pèrgola, però ¿realment no s’estan cobrint les necessitats reals dels nostres conciutadans de més edat?».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here