Sallent realitza les primeres activitats contra la violència masclista

0
296

Primeres activitats que s’han dut a terme AJUNTAMENT DE SALLENT Durant el mes de novembre i amb motiu del Dia internacional per a l’Eliminació de la Violència cap a les Dones, l’Ajuntament de Sallent i ADONA’T Associació per la Igualtat han programat diverses activitats, com ara tallers, una caminada popular, una actuació de dansa i la lectura del manifest. Els tallers ja han estat realitzats durant la primera quinzena de novembre i han estat dirigits per una psicòloga i psicoterapeuta grupal, Antònia Guerrero. S’han donat a conèixer diferents aspectes inclosos en aquesta problemàtica, com ara la ciberviolència o el micromasclisme. Properes activitats per a aquest diumenge s’ha organitzat una caminada contra la violència masclista, que també es pot fer corrent, i que compta amb un trajecte de 5 km (pista i asfalt) o 9,5 km (pista, asfalt i senders). Tots dos recorreguts tenen un avituallament amb fruita i fonts d’aigua per emplenar cantimplores. El punt d’inici és la Torre del Gas (c/ Camp de la Bota, 5) a 2/4 de 10 del matí i cal inscriure’s prèviament. Finalment, el 25 de novembre a les 7.30 hores tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec d’ADONA’T Associació per la Igualtat i un homenatge a les víctimes que protagonitzarà el Grup de Dansa Diaforé a l’Espai Cultural Fàbrica Vella. Aquestes jornades compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ​​el Consell Comarcal del Bages, el Centre Ocupacional Ampans i Esclat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here