Cardona s’apunta a les rutes amb misteri per difondre el patrimoni

0
167

Pere Marsinyach i Núria Gas, a la dreta, creadors de la proposta | ARXIU PARTICULAR Cardona disposarà properament d´una nova proposta inspirada en els scape room per donar a conèixer el seu patrimoni. Es tracta del VisitEscape, una aplicació per a mòbils disponible per a iOS i Android, que ofereix una nova manera de visitar llocs turístics emblemàtics mentre es resol un misteri. La informació es basa en les curiositats més sorprenents de cadascun dels llocs disponibles i, mitjançant una veu interactiva, es posa a prova l’usuari. El disseny és del cardoní Pere Marsinyach i de Núria Gas, de l’Aldea, que ja n’han creat d’altres, i es presentarà oficialment el dijous 25 de novembre, a les 8.30 de la tarda, al Centre Cardona Medieval . Cada VisitEscape és una guia d´àudio que dura al voltant d´una hora i mitja, on l´usuari ha d´investigar un misteri mentre aprèn del lloc visitant, supera proves i busca les pistes clau. L’APP ofereix una ruta per conèixer la història de Cardona, on el punt d’inici és al pàrquing del Castell. La descàrrega de l’aplicatiu és gratuïta, i es poden escoltar els tres primers capítols de l’experiència, ia partir d’aquí es farà un únic pagament de 4,99 euros per a tota l’experiència. A més, inclou l’entrada a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here