Avinyó constitueix el seu primer Consell Municipal de Nens

0
121

Primera sessió del Consell Municipal de Nens d’Avinyó Ajuntament d’Avinyó Avinyó ha creat el Consell Municipal de Nens, que ha nascut com un nou òrgan de participació adreçat a l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària. Es tracta d’un espai on els infants podran exercir el dret a debatre, expressar la seva opinió i prendre decisions perquè les seves propostes tinguin veu al Ple de l’Ajuntament, a fi de contribuir a millorar el municipi. El consell ja ha celebrat la primera sessió a la Sala de Plens de l’Ajuntament on es van nomenar els consellers i conselleres. Per part del consistori, formen part del consell l?alcalde d?Avinyó, Eudald Vilaseca, la regidora d?Educació, Fina Sanfeliu, il?educadora social Núria Gamisans. Per la seva banda, els representants de 4t de primària són Aina Sucarrats, Adrià Argemí, Martina Vilarasau i Irel Pazos, amb Malak El Berdhy i Xavier Racero de suplents. Els consellers i conselleres de 5è són Júlia Puig, Alba Torras, Jairo Miguel, Fernando López i Lina Lamouri (suplent) i els de 6è són Martí Peña, Mohamed Serrar, Noa Racero i Júlia Mir, amb Gisel Carballo de suplent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here