L’estrella blaugrana Nikola Mirotic visita Montserrat

0
68

El jugador …. Nikola Mirotic en una imatge d’arxiu Instagram Nikola Mirotic El jugador blaugrana Nikola Mirotic ha visitat avui Montserrat. En imatges compartides a les xarxes socials per Òscar Bardají, periodista i director de Comunicació de l’Abadia de Montserrat i de Montserrat Radio, es pot veure l’ala pivot del Barça presenciant aquest migdia el cant de la Salve Regina i el Virolai. Posteriorment, el jugador ha saludat els escolans i la Verge. Nikola Mirotic a Montserrat. Aquest migdia ha presenciat el cant de la Salve Regina i el Virolai i ha saludat els escolans… ia la Verge, és clar! @EscolaniaMont @FCBbasket @montserratinfo @NikolaMirotic33 pic.twitter.com/iktggLzMxL— Oscar Bardaji (@OscarBardaji) 24 de novembre de 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here