Món Sant Benet proposa un joc de pistes per als caps de setmana de desembre

0
336

Món Sant Benet oferirà per al mes de desembre una nova proposta familiar lligada al Nadal. Es tracta de l’Operació Reis Mags, una activitat que permet alternar un petit joc de pistes pel monestir de Sant Benet i l’elaboració d’una recepta típica d’aquestes dates, com són les neules, per la qual cosa es lliguen dos dels grans elements del complex: l’antic espai monàstic i el centre d’Alícia. La proposta planteja una història on s’explica que fa més de mil anys, els tres Reis d’Orient van fer un pacte secret amb l’abat i van establir que dins del monestir es guardaria la clau mestra que permet obrir totes les cases la Nit de Reis , i així poder portar les joguines als nens. Les famílies participants han dajudar a localitzar aquesta clau. Com que les neules són un producte típic d’aquestes dates, l’activitat es completa amb un taller per aprendre a elaborar-los. Després, les famílies que ho desitgin podran escriure la carta als Reis Mags. L´activitat s´oferirà tots els caps de setmana de desembre i fins al diumenge 2 de gener. La proposta s’adreça a públic familiar i pensada per fer amb nens acompanyats sempre d’un adult. Les entrades ja es poden adquirir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here