Rajadell acollirà la primera trobada bastonera de la Catalunya Central

0
180

Rajadell acollirà aquest diumenge, dins dels actes de la festa major, la primera Trobada Bastonera de la Catalunya Central. Des del 2/4 d’11 del matí fins a les 2 del migdia hi haurà més de 200 bastoners d’onze grups provinents de Peramola, Oló, Sallent, Castellbell i Vilar, Prats de Lluçanès, Artès, Puigcerdà, Castellnou de Bages, Taradell, Monistrol i Rajadell. La trobada s’iniciarà amb una trabucada dels Morterets de Rajadell, que donaran la sortida a la cercavila que portarà els dansaires pels carrers i places del poble. L´acte acabarà amb una mostra dels balls de cada grup i amb una conjunta a la plaça de l´església del poble. La festa es tancarà amb una altra trabucada dels Morterets de Rajadell. Durant tot el dia es podrà veure una exposició a la Sala ACR de Rajadell, amb una mostra de diferents tipus de bastons i uns panells informatius amb la història dels diferents grups.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here