Espectacular rebuda a Súria del campió del món d’enduro, Josep Garcia

0
165

Arribada del pilot surienc Josep Garcia al municipi bagenc Ajuntament de Súria Gran homenatge el que va rebre el pilot surienco Josep Garcia, campió del Món i d’Espanya d’enduro, aquest divendres 26 de novembre en arribar a Súria. El destacat esportista surienco va ser rebut a la Casa de la Vila per l’alcalde Albert Coberó i altres membres de la corporació, acompanyat per un ampli seguici de motoristes i altres persones aficionades. Josep Garcia, el millor motorista surienc de tots els temps, va signar al Llibre d’Honor de la vila i va saludar tothom des del balcó principal de la Casa de la Vila, al costat de l’alcalde surienc i altres membres de la corporació. Ampli seguici de motoristes reben el campió del món d’Enduro a Súria Ajuntament de Súria El campió surienc va manifestar el seu agraïment a Súria, a l’Ajuntament ia totes les persones que han donat suport a la seva carrera esportiva. Josep Garcia va expressar la seva determinació per “continuar estant molts anys al nivell més alt, i per què no, tornar-nos a veure aquí el proper any”. Rebuda càlida del pilot surienc Josep Garcia Ajuntament de Súria Per la seva banda, l’alcalde Albert Coberó va afirmar que per Súria és “un orgull” tenir un esportista “de primer nivell” com Josep Garcia, a qui va animar a tornar a la Casa de la Vila amb nous triomfs. Segons Albert Coberó, el pilot surienco ha demostrat que “amb esforç i perseverança, si persegueixes els teus somnis pots arribar al cim mundial”. L’alcalde surienc també li va lliurar una placa de reconeixement pels seus èxits esportius. Després del pas per la Casa de la Vila, el campió i el seu seguici van passar pel centre urbà fins a la plaça de Sant Joan, on van tenir lloc diferents activitats de reconeixement. Aquest homenatge públic a Josep Garcia va ser organitzat per l’associació El Pakitu No Puja, amb el suport de l’Ajuntament, l’emissora municipal Ràdio Súria, KTM i Enduroc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here