Centenars de persones visiten el mercat de Nadal del celler Abadal

0
76

El mercat de Nadal d’Abadal ahir a la nit | ENRIC BADIA Centenars de persones van fer ahir al mercat de Nadal del celler Abadal, una cinquena edició del que comercialment es diu Abadal Christmas Market. Calia veure quina era la resposta del públic després d’un any d’atur, i no podia ser millor. Durant tot el dia hi va haver una gran afluència, i en alguns moments fins i tot es van fer cues de cotxes per arribar a la plaça del celler. Allà hi havia una quarantena de parades de diferents productes. Òbviament la botiga dels vins dels dos cellers de la casa, Abadal (Bages) i LaFou (Priorat), que estava acompanyada de diferents productors alimentaris, formatges, pernils, embotits i patés, entre d’altres, i també de joies, bosses de roba i productes de pastisseria i torrons. La plaça que es troba entre la masia i les diferents instal·lacions del celler va tenir un bon ambient fins ahir a la nit. Feia fred, ia estones molt fred, però la música i el vi animaven la seva estada. Ramon Roqueta, director del celler, comentava amb satisfacció l’èxit de la convocatòria, que «ens va molt bé el boca-orella» que fan els clients i amics que han creat els últims anys a través de les seves activitats. I el pare, Valentí Roqueta, president del celler, admetia que veure el gran ambient que es respirava, després dels mesos de tancament d’activitats per la pandèmia, era una gran notícia. L’Abadal Christmas Market vol ser una plaça de mercat de Nadal, però alhora ofereix activitats enològiques i gastronòmiques, amb tasts i maridatges. Ahir a la tarda, el restaurant Sala oferia una mostra de productes del Pelegrí amb vins Abadal. Brou del pelegrí, Mossec del Pelegrí (llonganissa, bisbe blanc, albergínia blanca), botifarrada confitada i el dolç del pelegrí (cremós de xocolata amb carquinyoli). Tot banyat amb Picapoll 2020, Mandó, Matís i 5 Merlot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here