Ecologistes denuncien que ICL “blanqueja el delicte ecològic” del Cogulló en lloc de treure la runa salina

0
332

El Cogulló de Sallent des de dalt del cim Estefania Escolà Dues sentències obliguen ICL a treure la runa salina de Sallent, una muntanya que acumula 48 milions de tones de sal. En lloc d’això, els ecologistes denuncien que l’empresa minera “blanqueja el delicte ecològic” amb propostes culturals o esportives com la que ha tingut lloc aquest diumenge, en què centenars de corredors han pujat a dalt del Cogulló. “Ens volen fer veure el Cogulló com si fos el més bonic del món, però és un disbarat”, ha subratllat Josep Ribera, portaveu de Prou ​​Sal, que ha organitzat una protesta coincidit amb la cursa. Els organitzadors de l’acte, en canvi, asseguren que no reben cap subvenció d’ICL, defensen que cal treure les escombres, però mentre l’empresa no ho fa, es pot utilitzar com a reclam turístic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here