El Mercat de l’Oli i el de Nadal porten ambient a Cabrianes durant tot el matí

0
159

Ambient al Mercat de l’Oli de Cabrianes, que ahir va celebrar la segona edició | JOSEP GUITART En el marc de les Festes de Tardor, que han omplert el cap de setmana d?activitats, Cabrianes va acollir ahir al matí la segona edició del Mercat de l?Oli, que aquest any es va celebrar conjuntament amb el Mercat de Nadal. Amb una trentena de parades entre els dos mercats, situats a les veïnes places de la Vinya i del Centre, encara que no hi va haver aglomeracions, durant tot el matí va anar passant gent, que va poder comprar des d’olives, verdures, formatges, utensilis de cuina de fusta i oli, evidentment, fins a cistelles, plantes i manualitats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here