L’empresa que gestiona la residència municipal de Sant Fruitós, sancionada per pujar preus sense autorització

0
135

La residència municipal el Lledoner de Sant Fruitós de Bages ACN L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert un expedient a Onada Serveis, l’empresa que gestiona la residència municipal El Lledoner des del 2013, per un increment “irregular” de les tarifes. Segons ha explicat aquest dilluns l’alcaldessa del municipi, Adria Mazcuñán, l’empresa hauria cobrat de manera indeguda un total de 87.000 euros als usuaris entre el gener i el setembre d’aquest any. Segons Mazcuñán, l’empresa no pot incrementar les tarifes sense autorització prèvia de l’Ajuntament i, en cap cas, no es va comunicar. També s’hi ha interposat una multa que suma al voltant de 60.000 euros. Per part seva, el consistori ha anunciat que iniciaran una auditoria sobre tots els comptes de la residència des de l’inici de la concessió.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here