Catalunya Central recupera els punts de vacunació massiva per inocular les dosis de reforç

0
95

El departament de Salut de la Generalitat reobre aquest dimecres el Palau Firal de Manresa, l’Escorxador d’Igualada i l’Hotel d’Entitats de Berga per inocular les dosis de reforç de la covid. Concretament, s’administraran les vacunes aprovades per a més grans de 60 anys, per a professionals sanitaris i sociosanitaris i per a persones vacunades amb Janssen. En total, Salut estima poder vacunar 140.000 persones de la regió sanitària en els dos propers mesos. Així, reobrir aquests punts, es busca fer la inoculació més accessible. Els horaris Al Palau Firal de Manresa es vacunarà els dilluns, dimecres i dijous de 14 a 20 hi els dimarts i divendres de 9 a 15 h. En aquest punt, Salut preveu poder posar 1.000 dosis per franja, per tant, unes 5.000 setmanals. L’Escorxador d’Igualada obrirà els dilluns, dimecres i divendres de 8.30 a 14.30 hi els dimarts i dijous de 14 a 20 h. S’administraran 600 dosis per franja i, per tant, unes 3.000 per setmana. L’Hotel d’Entitats de Berga vacunarà els dilluns, dimecres i dijous de 14 a 20 hi dimarts i divendres de 9 a 15 h. La capacitat resultant és de 200 dosis per franja i, en total, 1.000 per setmana. Fora de les comarques de cobertura d’aquest diari, també es vacunarà a la UVIC els dilluns, dimecres i dijous de 14.30 a 20 hi dimarts i divendres de 9 a 14.30 h. Es preveu posar-hi unes 600 dosis per franja, 3.000 setmanals. Es podrà demanar cita prèvia via web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. Punts més petits També a través dels centres datenció primària es podrà posar data la vacunació a altres punts cèntrics de petites dimensions. A Manresa, també es vacunarà a l’Escorxador de dilluns a divendres de 8.45 a 13 hi els dimarts i dijous també de 14.30 ha 19.15 h. Al Convent de Santa Clara es vacunaran contra la grip i la provi aquest dimecres de 15 ha 19 h; el 9 de desembre de 10 a 13.30 h i el 10 de desembre de 9.30 a 13.30 h. Fins al 17 de desembre s’inocularan dosis a l’Anònima tots els divendres de 9 a 13 h. A partir del 7 de gener, també cada divendres s’administraran vacunes contra la còvid a Sant Andreu Salut, encara que els horaris s’han de definir. A Solsona, es realitzaran algunes sessions esporàdiques segons demanda a la Sala Polivalent ia Igualada, s’inocularà la vacuna contra la còvida els dimecres de 15 a 17 h als Mòduls CSA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here