Gent Fent Poble critica que s’hagi anunciat una sanció a la gestora de la residència abans de tractar-la al ple

0
141

Imatge exterior de la residència El Lledoner de Sant Fruitós de Bages ARXIU/JE El grup municipal Gent fent Poble, a l’oposició a l’Ajuntament de Sant Fruitós, ha expressat la seva «enorme preocupació» i crítica per l’anunci fet aquest dilluns per l’equip de govern (ERC, PSC i Junts) en relació amb la imposició d’una sanció a l’empresa que gestiona la residència municipal de gent gran El Lledoner per un increment «irregular» de les tarifes. El que retreu a la formació independent en un comunicat que ha fet públic és que l’executiu hagi fet aquest anunci «mitjançant una roda de premsa, gairebé dues setmanes abans que passi pel ple municipal el punt que ha d’aprovar, o no, la sanció a l’Olada». GfP exposa que «sense entrar al fons de la qüestió ni als raonaments i motivacions, és molt temerari anunciar un fet d’aquesta magnitud i importància quan el tema no ha estat encara debatut ni votat, i ni tan sols dictaminat a la comissió informativa corresponent prèvia al ple». El grup de l’oposició es considera menyspreat i argumenta que «al ple municipal del mes de novembre demanem informació i explicacions sobre aquesta qüestió i l’alcaldessa es va negar a respondre, dient que les explicacions es donarien al ple de desembre. A data d’avui seguim sense ser informats i l’alcaldessa, en una acció absolutament indigna d’una representant municipal, ha posat al davant la notícia als mitjans, la roda de premsa i la comissió informativa amb la resolució que es proposa».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here