L’Ajuntament de Santpedor obre ajuts per pagar subministraments, lloguers i hipoteques

0
141

Les persones i famílies de Santpedor que hagin vist reduïts els seus ingressos arran de la crisi sanitària de la Covid-19 podran sol·licitar, de l’1 al 15 de desembre, ajuts directes per a subministraments bàsics, per lloguer o quotes hipotecàries, per deute de rendes de lloguer o per atendre situacions de risc de pèrdua lhabitatge habitual i permanent. Els imports seran d’un màxim de 500 euros per a subministraments bàsics, que s’abonaran en un únic pagament segons la despesa acreditada dels mesos de juliol a desembre del 2021. Per al pagament de lloguer o quotes hipotecàries de la despesa acreditada dels mesos de juliol a desembre del 2021, els ajuts seran d’un màxim de 200 euros mensuals fins a un màxim de 6 mesos. Els ajuts seran dun màxim de 200 euros mensuals i fins a un màxim de 12 mesos per a ajuts de deute de rendes de lloguer. També seran dun màxim de 200 euros mensuals fins a un màxim de 12 mesos (gener a desembre de 2021) per atendre situacions de risc de pèrdua dhabitatge habitual. Les persones beneficiàries de les ajudes hauran d’estar empadronades a Santpedor i ser titulars del contracte de subministrament, arrendament o hipoteca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here