Sant Joan inicia els treballs de millora a l’aparcament de l’escola Joncadella

0
84

Els terrenys fan prop de 4.000 metres quadrats | ARXIU/SÍLVIA BELMONT L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada preveu iniciar avui la primera fase de les obres de millora a l’aparcament de l’escola Joncadella, que es vol condicionar com un espai d’oci. A causa de l’inici dels treballs, el personal i els docents del centre no podran estacionar els seus cotxes a la zona habitual, ho hauran de fer al final del pàrquing, a l’espai dels arbres o al final del carrer Escoles. Pel que fa a les famílies, podran accedir al pàrquing per deixar i recollir els nens i les nenes de l’escola, respectant la senyalització. El consistori preveu condicionar l’àmplia esplanada que hi ha davant de l’escola com un espai cèntric i de lleure que mantingui igualment les funcions d’aparcament. El projecte preveu combinar una part de la superfície amb asfalt amb una altra de paviment drenant per evitar les acumulacions daigua. També hi haurà una part enjardinada al centre i als laterals, i espais de pas per a vianants. En un extrem, hi haurà l’accés per als vehicles que podran aparcar amb bateria, amb un centenar de places. Està previst que la primera fase d’aquestes obres acabi a finals d’any.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here