Ferrocarrils ultima l’espai tancat per guardar bicis a l’estació de Sant Vicenç

0
186

Operaris ultimant la instal·lació del Bicitancat, ahir | DB Ferrocarrils de la Generalitat té pràcticament enllestit el nou espai tancat per guardar bicicletes dels usuaris de l’estació de Sant Vicenç de Castellet. L’Ajuntament va signar a l’estiu un acord amb FGC per fer possible la instal·lació d’aquest sistema batejat com a Bicitancat, que serà gratuït per a les persones usuàries amb un accés a través d’una aplicació mòbil i amb capacitat per a 54 bicicletes. L’estructura ja està acabada, i els operaris estan acabant de treballar als acabats exteriors que hi donen accés. L´equipament consta d´una caseta metàl·lica prefabricada. Disposa de dues portes automàtiques enfrontades, d’entrada i sortida, i es distribueix interiorment amb la disposició d’un passadís central i l’aparcament de les bicicletes a banda i banda. L’Ajuntament i FGC volen potenciar la mobilitat sostenible i aconseguir que les persones usuàries que es desplacen fins a l’estació de ferrocarrils evitin l’ús del cotxe i ho facin amb bicicleta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here