Sant Fruitós fa aquest divendres una encesa progressiva de la il·luminació de Nadal

0
334

Presentació del mercat de Nadal que es farà aquest any sota el cobert de la màquina de batre de Sant Fruitós QUERALT CASALS Sant Fruitós ha programat per aquest divendres, entre les 5 i les 6 de la tarda, l’encesa progressiva de les llums de Nadal de tot el municipi. Segons van destacar fonts del consistori, aquest any s’il·luminaran els principals carrers del nucli, de les 4 urbanitzacions i també els edificis més emblemàtics. El perfil de l’edifici comptarà amb dues cortines de llum i com a novetat es podrà veure al balcó un element en tres dimensions. També com a nova aportació hi haurà una il·luminació que perfilarà l’església de la Sagrera i dues cortines de llums que lluiran sobre la passarel·la per sobre de la C-16. El pavelló municipal també comptarà amb un perfilat de llums i el cobert de la Màquina de Batre lluirà amb boles de Nadal penjades a la coberta. Per la seva banda, la plaça d’Alfred Figueras s’il·luminarà amb un arbre de 10 metres d’alçada situat just davant de l’edifici del Nexe-Espai de Cultura. Els dies festius i vespres la lluminària estarà encesa fins a la una de la matinada, mentre que la resta de dies s’apagarà al voltant de les 11 de la nit. Aquest any l’Ajuntament ha comprat una quarta part dels llums de Nadal per no haver-los de llogar tal com s’havia fet fins ara. El consistori considera que aquest canvi permetrà, a la llarga, amortitzar la despesa i que el cost acabi sent inferior. Cal recordar que aquest any Sant Fruitós de Bages donarà la benvinguda a les festes amb el primer mercat de Nadal del municipi, que se celebrarà els caps de setmana del 12 i 13 i del 18 i 19 de desembre. Una vintena de parades de fusta ompliran el Cobert de la Màquina de Batre de comerç local, artesania i propostes de lleure i nadalenques per a tots els públics.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here