Santpedor tornarà a tenir oferta d’activitats per als nens aquest Nadal amb El món del joc

0
134

El Pavelló municipal Rafa Martínez de Santpedor es convertirà un any més al saló de la infància i la joventut del municipi durant el període de vacances de Nadal, després que l’any passat s’hagués de suspendre a causa de la situació sanitària. El món del joc obrirà les portes els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2021 i 2, 3 i 4 de gener de 2022 de 4 a 8 de la tarda. Els nens i nenes de 0 a 14 anys podran gaudir de diferents activitats de lleure infantil i juvenil: ludoteca, inflables, tallers, maquillatge, jocs de taula, rocòdrom, tirolina i altres sorpreses. El preu de l´entrada serà de 5 euros per dia, amb la possibilitat d´adquirir un abonament de tres dies per 12 euros, o un altre complet per 20 euros. Els més petits podran gaudir de preus reduïts. L?última edició d?El mundo del juego, que es va celebrar el Nadal del 2019, va comptar amb més d?un miler de visitants.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here