Sant Fruitós celebrarà un Cap d´Any infantil amb Dàmaris Gelabert

0
131

Dàmaris Gelabert i la seva banda amenitzaran el Cap d’Any infantil a Sant Fruitós de Bages amb el seu espectacle “Mou el cos”, el 31 de desembre a les 11 del matí al pavelló. És una proposta familiar a ritme de funk, disc, salsa, country, polca, celta, jazz. Amb un repertori basat en les seves cançons més populars i altres de noves en un format de luxe. Avui mateix es posen a la venda les entrades a partir de les 10 del matí. Els nens i nenes nascuts els anys 2019, 2020 i 2021 tindran entrada gratuïta, els nascuts a partir del 2018 i anteriors podran comprar les entrades anticipades al preu de 3 euros a l’adreça habitual, https://entradas.codetickets.com/ entrades/ajuntamentsantfruits?lang=ca_ES.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here