Súria posa a licitació les obres de millora d’un tram del carrer de les Flors

0
124

L’Ajuntament de Súria ha posat a licitació les obres de la primera fase del projecte de millora del darrer tram del carrer de les Flors, situat al barri de Santa Maria. Aquest projecte inclou diferents intervencions amb l’objectiu d’afavorir l’accessibilitat, fer-ho prioritari de vianants i la renovació de l’actual parc infantil. Entre altres actuacions es donarà continuïtat a la vorera fins al pàrquing del carrer Transportador i s’eliminaran places d’aparcament per fer aquest allargament i ampliar el parc. La realització d’aquest projecte va ser proposada per l’Associació de Veïns Verge d’Agost-barri de Santa Maria, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. La coordinació del projecte és a càrrec dels serveis tècnics de l’àrea municipal d’Urbanisme. El pressupost de licitació és de 47.426 euros, que seran aportats per l’Ajuntament a través dels pressupostos participatius. La durada prevista de les obres serà de tres mesos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here