Afectacions a l’estacionament del Rieral del Tordell a Súria per obres a partir de dijous

0
185

Imatge recurs del municipi de Súria Arxiu Les obres d’urbanització que es desenvolupen al Rieral del Tordell de Súria provocaran a partir del dijous 9 de desembre un augment de l’ocupació de la zona afectada a una part de la superfície que actualment s’està utilitzant com a espai d estacionament. L’accés al Rieral del Tordell es mantindrà obert a la circulació de vehicles, però es prega precaució als conductors que hi circulin. De manera puntual es podria disposar de reguladors del trànsit. El Rieral del Tordell continuarà disposant d‟espai d‟estacionament, encara que la nova zona afectada per les obres haurà de ser delimitada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here