Sant Fruitós defineix la programació lúdica i cultural de gener a abril

0
126

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja ha dissenyat les activitats lúdiques i culturals que s’oferiran de gener a abril i ja ha posat a la venda les entrades. La primera proposta serà el concert de Buhos i Dj Arzzet el 21 de gener, per la Festa Major d’Hivern, i l’endemà Guillem Albà i la Marabunta presentaran Jaleiu, mentre que el dia 29 serà el torn del teatre amb Ni rastre de qui vam ser», de Fel Faixedas i Carles Xuriguera. Per al 5 de febrer està previst un espectacle musicopoètic amb Dafnis Balduz, i l’11 de març el manresà Agustí Franch portarà el monòleg «Chimpanzé». El 2 d’abril també hi ha previst un monòleg, en aquest cas amb l’actriu Àurea Márquez. També hi ha diverses activitats familiars i infantils.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here